Bildemontering Örebro

Auktoriserad bilskrot

Bilskrot

En kunnig och miljömedveten bilskrot i Örebro

Välkommen till en auktoriserad bilskrot som tar kunder från Örebro, Hallsberg och Kumla med närområde. Hos oss oss arbetar kompetent och erfaren personal som alltid tar stor hänsyn till miljö och hälsa.

Kom till oss för att skrota bilen. Hos oss kan du även hitta reservdelar och tillbehör till alla bilmärken och vi har även en modernt utrustad bilverkstad.

En bilskrot med generösa öppettider

Du är välkommen till vår bilskrot när det passar dig under våra generösa öppettider. Men glöm inte att ta med det senast utfärdade registreringsbeviset. Vill du ha hjälp med att få din bil till bilskroten så samarbetar vi med flera bärgningsföretag som kan hjälpa dig.

På vår bilskrot är miljön alltid i fokus. Vi tar hand om alla farliga vätskor och komponenter som finns i bilen och lämnar dessa för återvinning, eller destruktion i de fall där återvinning inte är möjlig. De delar från det uttjänta fordonet som går att använda säljer vi vidare, resterande metaller pressas samman och forslas iväg för återvinning. Vi uppfyller självklart alla gällande regelverk och lagar som gäller miljön.

Låt inte bilen stå och skrota

Om din bil har nått vägs ände så bör du inte låta den stå och förfalla på parkeringen eller gårdsplanen. Dels kommer den att tappa i skrotvärde om den står och rostar sönder, dels kommer den att börja läcka ut miljöfarliga ämnen i naturen. Lämna in på vår bilskrot istället. Vi hämtar den och skrotar den – smidigt och miljövänligt. Har du en uttjänt bil i Örebro, Hallsberg eller Kumla med närområde så är du välkommen till oss. Bland våra kunder finns såväl privatpersoner som företag och myndigheter.

En bil som är sliten, slutar fungera och blir stående räknas enligt svensk lag som miljöfarligt avfall tills dess att fordonets miljöfarliga vätskor och komponenter tas om hand på ett säkert sätt. Som bilägare måste du antingen ta bilen till en inlämningsstation eller låta en bilskrot ta hand om den. Det handlar om enkel miljöhänsyn – precis som att du inte häller ut miljöfarliga vätskor eller färger i avloppet så får en bil inte stå och läcka ut gifter i marken.

Bilskrot i Hallsberg – en enkel process

Att skrota bilen hos oss är så enkel det kan bli. Börja med att kontakta oss via kontaktformuläret, eller telefon/mejl. Men innan vi hämtar din bil så måste den självklart vara avställd. Det fixar du enkelt med hjälp av Transportstyrelsen e-tjänst.

När detta är klart så hämtar vi din bil och forslar den till vår bilskrot. Lämna gärna registreringsbeviset i bilen så sköter vi avregistreringen som måste vara klar innan skrotningen. Sedan är det dags för själva skrotningsarbetet. Bilen plockas isär på ett säker sätt och alla miljöfarliga komponenter tas om hand. Till sluts skrotas och fragmenteras bilen.

Fragmenteringen innebär att bilen hackas upp i små bitar som sedan sorteras utifrån material. Nu din bil skrotad och återvunnen!

Bilskrot i Kumla med personlig service

Den personliga kontakten och en bra service är alltid i fokus för oss. Alla ska känna sig trygga i att de lämnar bilen till en trygg bilskrot som gör arbetet helt enligt regelboken. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen när du vill skrota din bil.

Låt oss bli din bilskrot i Örebro, Hallsberg och Kumla. Här hamnar din bil i kompetenta och miljömedvetna händer!

bilskrot

 

Enkel och miljövänlig skotning av din bil